Acrylnagels


Nagelsalon

De Nagelfee


Úw O.P.I.-specialiste

in

Zuid-oost Drenthe


Mobiel: 06 ~ 42.13.56.35


Behandeling alleen op afspraak

Acryl nagels:


Acryl: 

een kunstnagel product dat door de stylist zelf gecombineerd moet worden. Dit gebeurt door het samenvoegen van een speciaal vloeistof met acrylpoeder. Bij het samenvoegen van deze twee producten vormt zich aan het penseel een kneedbaar bolletje wat op uw nagel gelegd wordt. Op uw nagel wordt het product dan nog verder in vorm gebracht. In de vloeistof zitten middelen die vervliegen, hierdoor hard de acryl uit. Er is dus geen speciale lamp bij nodig.

 

Verlenging van nagels:

Nagels kunnen op twee manieren verlengd worden, echter dit is altijd in combinatie met een kunstnagelsysteem (acryl of gel):

  • Tips: een plastic kunstnagel die op de natuurlijke nagel bevestigd wordt. Het kunstsysteem wordt hierover aangebracht.
  • Sjabloon: een zelfklevende form die tegen het nagelbed geplaatst wordt. Hier wordt de verlenging van de nagel op geplaatst. Na uitharding wordt de form verwijderd.


Nagelbedverlenging:

Tegenwoordig wordt er ook gesproken over een nagelbedverlenging. Het kunstnagelsysteem (acryl of gel) heeft dan een huidskleur, waarmee het nagelbed optisch verlengd wordt. Dit is echter géén nagelverlenging.


Naturel:

Bij naturel nagels worden u nagels verlengt, maar het natuurlijke uiterlijk van de nagel blijft behouden. Er wordt dan gewerkt met een naturel of doorzichtige acryl. Dit is vergelijkbaar met de 'babyboom' nagels.

 

French Manicure:

De klassieke french manicure is een kleurcombinatie van de nagels waarbij men de natuurlijke kleuren van de nagels benadrukt. Het nagelbed krijgt een lichtroze tint en de nagelranden een witte. Men kan ook andere kleurcombinaties gebruiken natuurlijk. Hier geldt wel een meerprijs voor.


Wat zijn de verschillen tussen acryl en gel?

Acryl en gel behoren allebei tot de groep van acrylaten. Gel is een kant en klaar product. En kan in twee verschillende verpakkingen zitten: tube of pot. De gel wordt op de nagel aangebracht en is een lange tijd te modelleren. Voor de uitharding is een UV-lamp nodig. Pas als u met uw handen in de UV-lamp gaat, hardt het product uit. Gel is iets flexibeler dan acryl. Het grootste verschil zit in de manier van verwerken, zoals beschreven. Er is geen eenduidig antwoord te geven wat sneller is. De tijd die uitgespaard wordt door geen UV-lamp te gebruiken, wordt weer gebruikt aan het vijlen.

 

Omdat mijn voorkeur naar acrylnagels uitgaat heb ik geen producten meer voor gelnagels.

Copyright Nagelsalon De Nagelfee

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren