Paraffine


Nagelsalon

De Nagelfee


Úw O.P.I.-specialiste

in

Zuid-oost Drenthe


Mobiel: 06 ~ 42.13.56.35


Behandeling alleen op afspraak

Paraffine handpakking


Paraffine is een was-achtig product, verrijkt met etherische oliën. Door verwarming wordt het product vloeibaar en hiermee kan de behandeling plaatsvinden. Paraffine kunt u het beste vergelijken met kaarsvet.


Behandeling:


Uw handen worden eerst gereinigd, waarna er een verzorgende & hydraterende handcreme aangebracht wordt. Dan worden uw handen tot 3x toe in het badje ondergedompeld. Na het stollen worden uw handen afgedekt met een plastic zakje en daaroverheen komt een badstofhandschoen om de warmte te behouden. Door de warmte van de paraffine en de handschoen openen de poriën en heeft de handcreme de kans om goed in te trekken. Het verzacht de opperhuid, stimuleert de doorbloeding in uw handen en verzacht de nagelriemen. Na ongeveer 10 minuten wordt de paraffine verwijderd. Uw handen voelen dan weer zacht en verzorgd aan. Nog langer genieten van dit zachte gevoel? U kunt uw handen thuis onderhouden met een goede handcreme en nagelriemolie.


Geschikt voor:


Iedereen die zichzelf eens wil verwennen. Voor mensen met een reumatische aandoening is het zeker een aanrader. Zeker in de winter.

Copyright Nagelsalon De Nagelfee

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren