Copyright & Disclaimer


Nagelsalon

De Nagelfee


Úw O.P.I.-specialiste

in

Zuid-oost Drenthe


Mobiel: 06 ~ 42.13.56.35


Behandeling alleen op afspraak

Copyright

 

© O·P·I Products Inc., 2009


 

Op alle getoonde afbeeldingen van O·P·I alsmede het logo is copyright van toepassing. Gebruik of vermenigvuldiging van deze afbeelding is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Meer informatie: O·P·I Nederland

 

Eigen afbeeldingen:

Op alle getoonde eigen afbeeldingen is copyright van toepassing. Gebruik of vermenigvuldiging van eigen afbeeldingen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.  Foto's  van behandelingen of nailart gemaakt in de nagelsalon, blijven eigendom van de nagelsalon en kunnen voor publicatie gebruikt worden.

 

Nailart:

Indien de nagelsalon een voorbeeld toont van een aan te brengen nailart ontwerp, dan geldt dit slechts als aanduiding. Het resultaat op de nagels van de cliënt hoeft niet identiek te zijn en kan afwijken van het getoonde voorbeeld. Het copyright op de aangebrachte nailart motieven berust bij de nagelsalon. Indien de cliënt de aangebrachte nailart wil laten fotograferen voor commercieel of eigen publicatie, moet vooraf schriftelijke toestemming gevraagd worden aan de nagelstudio.

 

Overige afbeeldingen:

Daar waar ik afbeeldingen van anderen heb gebruikt, heb ik zelf schriftelijke toestemming gevraagd en gekregen (wordt dan ook vermeld als bron met evt. een link naar de website). Mocht u afbeeldingen tegenkomen die van u zijn, waar u geen toestemming voor heeft gegeven, neem dan contact op via het contactformulier.. 

 

Disclaimer en aansprakelijkheid:

Deze site is onder voorbehoud van typfouten en wijzigingen. Nagelsalon De Nagelfee is zich volledig bewust van haar taak zo betrouwbaar mogelijke informatie te verstrekken. Nagelsalon De Nagelfee is echter niet aansprakelijk voor foutief en/of onkundig gebruik. Tevens wordt er geen verantwoordelijkheid aanvaard voor de inhoud van de websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Iedere aansprakelijkheid voor onvolledige informatie of schade, geleden ten gevolge van een bezoek aan een andere website via een link op deze site, wordt uitgesloten.

 

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel:

Nagelsalon De Nagelfee staat  ingeschreven bij de KvK te Emmen onder nummer: 04076035

Copyright Nagelsalon De Nagelfee

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren