Introductie


Nagelsalon

De Nagelfee


Úw O.P.I.-specialiste

in

Zuid-oost Drenthe


Mobiel: 06 ~ 42.13.56.35


Behandeling alleen op afspraak

Voor een eerste indruk krijgt men geen tweede kans

 

Herkent u dit:

Vlak voor een belangrijk gesprek bent u bij de kapper geweest. U heeft uw beste kleding bij elkaar gezocht of beter nog: u heeft zelfs nieuwe kleding gekocht! U bent helemaal op en top voor het gesprek. En dan wilt u de hand van uw gesprekspartner schudden...het mooie kapsel is vergeten, in uw gedachten verdwijnt de nette kleding langzaam naar de achtergrond, want wat u op dat moment ziet zijn uw handen!!! U had aan alles gedacht behalve uw handen.


U staat er niet altijd bij stil, maar onze handen zijn ons visitekaartje. Bij kennismaking vormen zij vaak het eerste contact. Zowel in de persoonlijke als professionele sfeer is het moeilijk voorbij te gaan aan deze gedragscode. Wanneer u op zo'n moment het gevoel hebt dat uw handen niet representatief zijn, heeft u onzekerheid dé kans gegeven om zich heen te grijpen, waardoor een belangrijke afspraak, sollicitatie of gewoon een leuk gesprek vaak moeilijker begint dan nodig.

 

Iedereen heeft een reden waarom het met de nagels maar niet wil lukken; de één heeft van nature broze nagels; de ander bijt, is zwanger of beschadigt de toppen teveel tijdens het werk. Maar niemand heeft een reden om het daar dan ook maar bij te laten!

 

Als u bedenkt dat uw handen de gehele dag, 7 dagen per week, 365/366 dagen per jaar 'in gebruik' zijn, is het toch niet meer dan normaal dat u daar wat meer aandacht aan besteedt? Na een periode van intensief werken met uw handen of gewoon om uzelf te verwennen, zal een een uitgebreide manicurebehandeling een weldaad zijn voor uw handen.

 

Wonderen verrichten laat ik graag aan anderen over, maar ik kan u wel helpen een oplossing te vinden voor deze problemen. D.m.v. een goede manicure of het aanbrengen van kunstnagels, staat niets u meer in de weg om met goed verzorgde handen voor de dag te komen. Nagelsalon De Nagelfee is ùw adres voor manicure, kunstnagels, paraffinebehandelingen en nabehandelingen kunstnagels.

 

Mocht u meer willen weten of een afspraak willen maken, neem dan contact op met:

 

Nagelsalon De Nagelfee

Úw O·P·I-specialiste van Zuid-oost Drenthe

Mobiel: 06 ~ 42135635

Copyright Nagelsalon De Nagelfee

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren