Salonregels


Nagelsalon

De Nagelfee


Úw O.P.I.-specialiste

in

Zuid-oost Drenthe


Mobiel: 06 ~ 42.13.56.35


Behandeling alleen op afspraak

Salonregels

 

Om u goed van dienst te kunnen zijn, heb ik een aantal 'gelieve om...'

 

 • Op tijd voor uw afspraak te zijn. Ik houd in mijn agenda rekening met uw komst. Mocht, om wat voor reden dan ook, de afspraak geannuleerd moeten worden, doet u dit dan zo snel mogelijk. Bij voorkeur 24 uur van te voren, anders de dag van behandeling voor 10 uur.
 • Een nieuwe afspraak te maken, als u meer dan 15 minuten te laat bent. Dit i.v.m. de tijdnood die ik heb met een volgende klant.
 • Tenslotte is niet op komen dagen of te laat komen geen gebrek aan tijd, maar aan respect!
 • In de salon niet te eten.
 • Rekening te houden met het feit dat er in het gehele pand niet gerookt mag worden.
 • Geen kinderen mee te nemen. De behandeling duurt langere tijd in een ruimte waar ook met chemische stoffen wordt gewerkt. Indien u geen oppas kunt vinden, dan verzoek ik u vriendelijk om de afspraak kosteloos te annuleren. Staat u onverwachts met kind(eren) aan de deur, dan behoud ik mij het recht voor om de afspraak af te zeggen en een nieuwe te maken. De geplande behandeling wordt dan wel in rekening gebracht.
 • Geen honden mee te nemen.
 • Uw mobiele telefoon uit te zetten. Verwacht u een belangrijk telefoontje? Leg dan de telefoon alvast op tafel. Hiermee voorkomt u beschadigingen aan uw nagels tijdens de behandeling.


Gelieve ook begrip te hebben voor de volgende zaken:


 • Ik geef een service van 7 dagen op een kunstnagelsysteem. Heeft u binnen deze tijd problemen of lifting, laat u mij dat dan zo snel mogelijk weten. Dit kan ook op de voicemail die geactiveerd is.  De service is niet van toepassing als: u zich niet heeft gehouden aan de verzorgingstips ~ u uw nagels bij een andere studio heeft laten behandelen ~  u een nagelbijter bent of u een actieve sport beoefent, denkende aan contact - of balsporten ~ u niet gemeld heeft dat u medicijnen gebruikt .
 • Indien ik op uw nagels een indicatie zie van een schimmel of bacteriële infectie, staak ik de behandeling en verwijs u naar uw huisarts.
 • Op schimmelnagels wordt geen behandeling gedaan. Dit geldt voor zowel manicure alswel een kunstnagelsysteem.
 • Heeft u bij een collega styliste kunstnagels laten plaatsen en u wilt bij mij een nabehandeling? Dat kan, eventueel tegen een meerprijs.
 • Heeft u kunstnagels laten plaatsen bij een budgetstudio (denkend aan de Zwarte Markt in Beverwijk of een Aziatische studio) en u wilt bij mij een nabehandeling? Ook dat kan, tegen een zekere meerprijs (minimaal € 10,-). Dit houdt verband met de extra tijd die ik moet inplannen.
 • U wilt uw moeder/vriendin meenemen? Dat kan, echter zij worden geacht samen met u aan te komen, tijdens de behandeling in de salon te blijven en samen met u te vertrekken.
 • Nagelsalon De Nagelfee is niet aansprakelijk voor schade of vermissing.

 

Nagelsalon De Nagelfee hanteert een leeftijdsgrens van 18 jaar voor kunstnagels.


Waarom?

De nagels van jonge meiden zijn nog in ontwikkeling.  Hierdoor zijn ze dunner en zwakker dan de nagels van volwassenen. Zoals bij iedere puber zijn de hormonen ook nog niet in balans. Dit maakt de nagels  kwetsbaar. Tevens zorgen de hormonen ervoor dat de hechting van het kunstsysteem op de natuurlijke nagel niet of onvoldoende is.  Een kunstsysteem (welke op basis van chemicaliën is) op deze kwetsbare nagels kan zorgen voor blijvende schade. Uiteraard is een manicure behandeling of nailart wel mogelijk.


Wil Nagelsalon De Nagelfee dan geen geld verdienen zult u denken?

Natuurlijk wil ook ik geld verdienen!

Maar er is ook zoiets als een maatschappelijke verantwoording. En die neem ik! Nagelsalon De Nagelfee wil geen geld verdienen over de (uiterlijke) gezondheid van uw opgroeiende dochter! Vandaar de leeftijdsgrens van 18 jaar. Een discussie wordt hierover dan ook niet gevoerd! In geval van twijfel kan ik om legitimatie vragen. Mocht dan blijken dat men geen 18 jaar is, wordt de gehele geplande behandeling, zonder te zijn uitgevoerd, in rekening gebracht!

Copyright Nagelsalon De Nagelfee

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies.

Accepteren